طرز تهیه بیسکویت نمکی

طرز تهیه بیسکویت نمکی
یسکویت نمکی,طرز تهیه بیسکویت,نحوه تهیه بیسکویت

مواد لازم :

 آرد                                          200 گرم

پنیر رنده شده                            200 گرم

کره فرانسوی با نمک                    180 گرم

بیکینگ پودر                1/3 قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ                                1 عدد

طرز تهیه :

آرد را با کره ، بیکینگ پودر و پنیر به آرامی مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاید . سپس خمیر را روی یک سینی به ضخامت  ۲ میلیمتر پهن کرده و با کاتر گرد یا مستطیل قالب می زنیم و زرده تخم مرغ را با قلمو روی آن مالیده و نمک دانه درشت می پاشیم بعد بیسکویت نمکی را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.

منبع : chibokhorim.ir
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه